Praktisk indretning med plads til kæledyr og kreativitet

Når du har valgt at investere i et kæledyr, er det vigtigt, at du passer godt på det. Det lyder måske trivielt, men det er det ikke. Samtidig skal dette ikke spænde ben for en spændende indretning, hvor du virkelig kan føle dig hjemme. Kort fortalt skal der både være plads til kreativitet og kæledyr i dit hjem. Du tænker måske, at det ene udelukker det andet? Det gør det bestemt ikke – læs mere her!

Tænk smart når du vælger materialer

At have kæledyr i huset eller lejligheden kan blive noget værre griseri. Hvis der ikke er system i rodet, kan det meget hurtigt blive et beskidt hjem at komme hjem til. Derfor er det en god ide at tænke smart, når du skal vælge materialer. Disse materialer tæller selvfølgelig alt fra valg af gulve til valg af sofa. Hovedideen er blot at vælge noget, der er let at gøre rent. Vælg nogle gulve, der ikke tager skade af et par skarpe negle eller mudrede poter. Vælg en sofa, der er lavet af materiale, der kan tørres af. Vælg et gulvtæppe, der let kan støvsuges for alle hundehårene. 

Hvis du sidder og tænker, at din indretning nu er dømt til at blive kedelig og praktisk, så tager du fejl. Der findes nemlig et væld af praktiske og samtidig virkelig lækre møbler og gulve, der kan få dit hjem til at være lige det, du ønsker.

Afgræns hundeområderne 

Hvis du gerne vil have et lækkert hjem med en fed indretning, kan det være en god ide at afgrænse området, hvor dit kæledyr befinder sig. Du er hovedpersonen i dit eget hjem, og dit kæledyr er en dejlig tilføjelse. Du kan for eksempel lave et hyggeligt område i stuen, hvor du indretter et område til din hund. På den måde har du på én og samme tid gjort noget godt for din hund samtidig med, at du åbner muligheden for at indrette andre steder i dit hjem, uden at tage kæledyrshensyn. Her kan du virkelig give den gas og købe præcis de møbler, lamper og andre pynteting, du har lyst til. Har du lækkert legetøj fra Canem, er dette også en god ide at holde inden for et afgrænset område, ja, endda inden for et enkelt rum. Så sikrer du dig, at alt sjov og leg, der kan give beskidte og ødelagte møbler og gulve, forbliver på et sted. Det gør oprydningen væsentlig sjovere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *