Sådan kan din bolig være med til at balancere dit sind

Vi skal alle sammen jonglere mange forskellige ting på samme tid i vores travle liv. Det gælder for eksempel balancen mellem arbejde, fritid, familier og venner. Nogle gange kan det virke lidt uoverskueligt, fordi vi skal forholde os til så meget på én gang. Derfor er det super vigtigt, at vi kan komme hjem til en base, der får os til at slappe af. Vores boligindretning har faktisk utroligt stor indvirkning på, hvordan vi har det, og derfor kan det godt betale sig at overveje, om dit hjem lever helt op til de kriterier, din krop og sjæl efterspørger. 

Sørg for at skabe rum, du kan glæde dig over

Du kan gøre en stor forskel derhjemme ved at opbygge rum, der giver dig glæde og ro i sindet. Det er helt forskelligt fra person til person, hvordan dette bedst gøres, men generelt er det en god ide, at du omgiver dig med ting, der betyder noget for dig. Så er det også en god detalje, at du har styr på, hvordan du helst vil opbevare din ejendele. 

Vi har alle ting, vi gerne vil vise frem, og vi har også ting, der måske skal have sin helt egen specielle plads i skuffen. Det kunne for eksempel være frækt undertøj eller måske de der bøger, du ikke lige gider have stående på reolen. Uanset hvad skal der være plads til det hele, for din bolig skal rumme hele dig og ikke kun et glansbillede.Som udgangspunkt kan det være en god ide at tage et rum ad gangen. Det kan være uoverskueligt at skulle omstrukturere det hele på én gang, så start for eksempelvis med dit soveværelse eller din stue. Tænk over, hvad du føler, der mangler i din indretning. Du vil hurtigt opdage, at du faktisk allerede ved det. Ændringen kræver blot, at du giver dig selv lov til at ændre på vanerne og prøve noget nyt. Når først det er gjort, vil du takke dig selv. Mange tror, at der skal langt mere til for at ændre de dårlige energier, men nogle gange er det faktisk slet ikke så kompliceret endda. Det kræver bare, at du lytter til din indretningssans.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *