Sådan gør du dit hjem parat til julemåneden

Julen nærmer sig med hastige skridt, men måske er du én af de mange, som ikke rigtig har nået at skænke den en tanke i år. Der er sket meget i 2020, og det har ikke lige været julehygge, der har stået øverst på listen over ting, vi skulle tage stilling til. 

Det betyder dog ikke, at vi ikke synes, det er vigtigt, og derfor kan man godt pludselig finde sig selv i en situation, hvor man ikke helt er klar til december. Heldigvis er der råd at hente, og det gælder naturligvis også, når det komme til indretningen derhjemme. Der er nemlig en god smutvej, som kan sikre, at du både får jul og overskuelige løsninger derhjemme.

Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere juledekorationen i år, så læs med her, og få god inspiration til, hvordan du simpelt og fint gør dit hjem klar til julemåneden.

Husk, at ‘less is more’

Nogle af os kan godt have tendens til at gå lidt amok, når vi skal pynte op derhjemme. Vi kan bare ikke få nok af nisse, glimmer og små dimser over det hele. Det er dog ofte noget, der kræver temmelig lang tid, og herudover er det heller ikke altid den flotteste løsning. 

Hvis du i forvejen føler dig lidt bagefter, kan det anbefales, at du vælger få, flotte løsninger, som skaber julestemning uden at overtage det hele. Derfor er det en god idé, at du finder på en form for juletema, som kan være nøglen til den dekoration derhjemme. På den måde bliver udtrykket ikke rodet, og samtidig er det langt lettere at tage stilling til, hvilket pynt du gerne vil have op.

Det betyder dog ikke, at der ikke skal være plads til de gode familieklassikere. Så hvis I har en støvet nisse, der bare skal frem, skal I selvfølgelig ikke lade jer begrænse af det minimalistiske tema. Det samme gælder ungernes julekalendere, for ellers bliver der jo nok ballade, og det er der jo bestemt ingen grund til. Julen er traditionernes tid, og det er der ingen vej udenom. Det er dog muligt at komme udenom den helt vilde pyntning, hvis bare du sørger for, at den pynt, I har, gør jobbet. Så vil du ikke høre nogen klager, hverken fra børn eller voksne, og det fede er, at det også gør det hele langt nemmere, når pyntet engang skal ned igen, når julen er slut.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *