Maleri på væg

Forkæl dine ansatte med fine firmagaver

I har haft et godt år i firmaet, og det hele har bare spillet. Det er noget, der skal fejres, og derfor er det tid til, at du forkæler dine ansatte med lækre gaver, så de ved, at du sætter pris på dem. 

Firmagaver behøver ikke være dyre, for det handler ikke om prisen, men det er tanken, der tæller. Så når du går ud og vælger en firmagave til dine ansatte, kan du med fordel købe noget personligt eller individuelt til alle. 

Gaver på bord ved computer

Lad dine ansatte vælge selv

En taktik, som du kan køre med, er at bestille vælg selv gaver, ansatte selv har ønsket. På denne måde ved du, at dine ansatte får noget, som de kan bruge, og som de bliver glade for. 

Dette er også en utrolig smart løsning til dig, der måske ikke er den bedste til at vælge gaver. Det kan måske selv være en udfordring at vælge gaver til din familie, og så er det en endnu større opgave at skulle vælge til dine ansatte. 

Så er disse vælg selv gaver en utrolig god idé, fordi du er sikker på, at dine ansatte får noget personligt. Det kan mange gange slå den gave, som er den samme til hver ansat. 

 Kvinder krammer

Køb ens gaver med hver sin personlighed

Kan du godt lide idéen om, at alle ansatte får den samme gave, men er bange for, at det kan virke upersonligt? Så er der faktisk også en løsning på dette.

Her er der nogle gaver, hvor du kan holde dig til den samme slags gave, men hver sin gave, har sin egen personlighed. Det gør det både let for dig, hvis det er dig, der skal udvælge dem, og så vil dine ansatte også sætte pris på det. 

Det, du kan gøre, er netop at indkøbe malerier eller plakater fra en hjemmeside eller et galleri. På denne måde køber du dine gaver samme sted, men du kan gøre gaverne personlige ved at udvælge forskellige motiver til hver ansat. 

Dette er en fantastisk måde at give gave på, hvis du gerne vil holde dig til den samme gave til hver ansat, for alle mennesker kan sagtens have en plakat eller et maleri hængende derhjemme.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *