Julen banker snart på døren – er du klar?

Julen kommer igen og igen. Den kommer hvert eneste år, alligevel er den ikke altid så forudsigelig og lige til. 

At ikke to år er ens, er især tilfældet med dette corona. Ude på de danske arbejdspladser har det mildest talt været et turbulent år, hvor ingen har kunnet vide sig særlig sikre. 

Derfor vil man gerne runde året ordentlig af, så den i det mindste slutter med gode forhåbninger og glæde. Arbejder du så i et designfirma, kan opgaven med firmajulegaver blive dobbelt så svær. For du ved, at de har gode kritiske blikke – hvorfor skulle de ellers arbejde der?

Hvad giver du designerne i firmajulegave?

En god gave er allerede slået på plads, den er nødvendig med udgangen af dette besynderlige år. Men den gode firmajulegave, hvad er den egentlig. Og hvad er den til designer med sans for mode, stil og design?

Det er er i hvert fald en svær opgave at finde ud af. For selvfølgelig er designere ikke ens, selvfølgelig har de alle sammen deres præferencer og ønsker. 

Det gør kun gaveudvælgelsen endnu sværere. Måske kan du trække på de erfaringer, du gjorde dig sidste år. Eller måske skal du helt glemme de erfaringer, du gjorde dig sidste år. 

Måske kunne du godt bruge lidt hjælp. 

Noget hjælp til at finde ud af, hvordan man køber en firmajulegave ikke bare til designere, men generelt. 

Der er nogle huskeråd, du skal tænker på. Første og fremmest skal du forsøge at give en nogenlunde personlig gave, ikke en individuel, men noget den samlede masse af designere vil blive glad for.

Omvendt skal gaven ikke blive for personlig, men find et sted midt i mellem.

Tænk på de ansatte ikke dig selv

Og så er det vigtigt, at du tænker på de ansatte og ikke dig selv. Det er her, det personlige kommer i spil. At du er særligt interesseret i fiskeri, skal ikke gå ud over dine ansatte.

Ved du, at nogle deler samme passion som dig, så undlad dog alligevel at give dem en særegen gave, det er guld til forskelsbehandling og sladderen på arbejdet.

Kom i stedet ind at kigge på firmajulegaver, hvor du benytte dine nye færdigheder. Find frem til noget, du tænker, alle vil blive glade for. Selvfølgelig er der altid nogen, der vil være lidt utilfreds, men fokuser mindre på det.

Husk den gode jule-hygge-stemning

Tilbage til hovedformålet med den gode gave. Det har været et hårdt år. I har måske haft mindre at give jer til. Måske ser fremtiden ikke alt for lys ud. 

I så fald så parker bekymringer bare lige denne ene dag, det kan der ikke ske stor skade ved. Husk nu, at især i krisetider, har vi brug for hinanden. 

Den gode jule-hygge-stemning kunne være lige præcis det, I har brug for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *