Forkæl dine gode kunder

Vil du gerne gøre lidt ekstra i år? Og vil du gerne gøre en indsats, der rent strategisk også kan vise sig at være gavnlig for din forretning? Så bør du tage et kig på de mane gode muligheder, der byder sig med dine loyale kunder. Her er der tale om dem, der gang på gang kommer tilbage til dig, og det er derfor også dem, der er grundstenen i din forretning og grunden til, at du kan blive ved med at holde det hele oven vande. I lige netop disse kunder er der nemlig en stor mulighed for at skabe yderligere loyalitet – men hvordan gør du det?

Det er din tur til at være ydmyg og vise dine kunder, at du sætter pris på dem 

Det kan du gøre på en lang række forskellige måder. For dig handler det dog om, at det måske er tid til, at du bliver lidt mere ydmyg. Og det betyder, at du bør vise dine gode kunder, hvor stor pris du sætter på dem. Du skal vise, at du anerkender dem, og at du ikke ville kunne klare det uden dem. Det er lige netop det klap på skuldrene og den tak, som de har behov for, når du gerne vil sørge for, at de bliver ved med at komme til dig i stedet for, for eksempel en af dine mange konkurrenter. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for at give dine kunder en gave.

Find gode påskegaver til kunder som de blandt andet kan bruge i deres indretning

Det kan for eksempel være en ’bare fordi’-gave, det kan være julegaver, eller hvad med påskegaver til kunder? Især en påskegave er helt sikkert noget, som de ikke havde set komme, og derfor kan det være den bedste mulighed for dig for at overraske dem – på den positive måde. Du skal derfor bare finde frem til en god gave, og det kan for eksempel være noget til hjemmet, noget de kan indrette med og dermed noget, de kan have stående fremme som en venlig reminder om jeres gode samarbejde. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *