Indret dit hus med naturens materialer

I dag er design blevet mange ting. Du kan se alverdens forskellige indretninger og designs, og alligevel er der naturligvis nogle generelle tendenser, som går igen. Vi er blevet rigtig glade for lys. I dag er husene så godt isoleret, at vi kan have store, åbne vinduespartier. Derudover er det blevet rigtig populært at bringe naturen med ind i vores indretning. Læs mere her for at blive klogere på noget af tidens design. 

spisebord

Naturmaterialer

Mange af os bor i byen og måske endda i storbyen. Det er ikke altid, at vi kan se ud på naturen, når vi kigger ud af vinduet. Derfor kan det være rigtig godt at bringe naturen ind i hjemmet. Dette kan gøres på flere forskellige måder. For eksempel er planter blevet et stort hit, og du kan købe alverdens smukke urtepotteskjulere og vaser til at sætte dine planter og blomster i. 

Dette er en rigtig oplagt idé for også at skabe et bedre indeklima. Luften bliver renere, og du har en masse fin natur at se på. 

Derudover begynder vi også at bruge flere naturmaterialer til at indrette vores hjem med. Teaktræksmøbler er blevet meget populære, og dem kan man indimellem finde i genbrug. Spiseborde i træ er også blevet super populære, og de findes også i alverdens afskygninger. Disse er rustikke, men super tjekkede hvis du kan lide møbler lavet af træ. Du kan klikke her for at se spiseborde lavet af genbrugstræ. 

Bæredygtighed

En anden måde at bringe naturen i spil på, i sit eget hjem, er ved at tænke bæredygtigt. Hvis du skal bygge nyt, har du masser af muligheder for at tænke bæredygtigt, men hvis du bor i en lejlighed eller et hus, som allerede har alle løsninger på forhånd, så kan du for eksempel tænke bæredygtigt i din indretning. Her er det super oplagt eksempelvis at købe spiseborde lavet af genbrugstræ. En anden god ting er at tage en tur i genbrugsbutikken. Her finder du ofte fine, gamle møbler, som sagtens kan bruges endnu. 

Det er ligefrem kommet på mode at have genbrugte møbler i dit hjem. Måske kan du også arve noget fra bedsteforælderen eller andre i familien. På den måde kan det også vække gode tanker og minder, når du ser på det møbel. 

Du behøver ikke købe det billige plastikbord fra IKEA, du kan lige så vel spare lidt op til et rigtig fint spisebord, som er lavet af gode materialer. 

Simple living?

For at gøre plads til bæredygtighed og naturen i vores hjem, kan det være, at vi skal rydde ud i andre ting. Her kan du overveje at undersøge begrebet simple living, som går ud på – ja, du har måske gættet det – at leve simpelt. Dette betyder ofte også færre ting. I det hele taget er det altid en god idé at rydde op i sine ting indimellem, så du ikke samler en masse ubrugte ting. Hvis dine ting er i god stand, men du bare aldrig bruger dem, kan du derfor sælge dem videre eller give dem til genbrug. På den måde kan de få lov til at leve videre. Hvis de ikke er i god stand kan du køre dem til storskrald eller få dem til at hente det. Her kan møblerne også få nyt liv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *